Fülbevaló körkép

Pinterest-es kalandozásaim során rengeted szuper fülbevalóra akadtam mostanában. Nagyon tetszenek ezek a minimalista ékszerek, már csak azt nem tudom, hogy ezüstben vagy aranyban szeretném őket inkább … A képekre kattintva eljuthattok a Pinterest oldalamra, onnan pedig a fülbevalók forrásához (már ahol elérhető volt). Van köztük Etsy-n megvásárolható, Ebay-es és designer darab is, többségük elég borsos áron.

theshinystuff-wordpress-com_earrings_fulbevalo_style_fashion_jewellerytheshinystuff-wordpress-com_earrings_fulbevalo_style_fashion_jewellery4theshinystuff-wordpress-com_earrings_fulbevalo_style_fashion_jewellery1theshinystuff-wordpress-com_earrings_fulbevalo_style_fashion_jewellery2theshinystuff-wordpress-com_earrings_fulbevalo_style_fashion_jewellery3theshinystuff-wordpress-com_earrings_fulbevalo_style_fashion_jewellery5theshinystuff-wordpress-com_earrings_fulbevalo_style_fashion_jewellery6theshinystuff-wordpress-com_earrings_fulbevalo_style_fashion_jewellery7

A fentiek mindegyike külföldről szerezhető be, de ha itthon szeretnétek hasonlókhoz jutni, akkor a the Mama Kin-t tudom ajánlani. Szépséges ékszerei vannak:

160322 SCN 003theshinystuff-wordpress-com_earrings_fulbevalo_style_fashion_jewellery_themamakin2

A nagy kutakodásban elvetődtem az Ebay-re is és ott is találtam néhány szépséget, párat meg is rendeltem. Már csak az a kérdés, hogy amikor megjönnek, akkor is olyan szépek lesznek-e, mint most a képeken? Drukkoljatok!

 

Advertisements
This entry was posted in Mai kedvencek and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s