5 kedvenc blogom

5 of my favourite blogs

A Beautiful Mess

Elsie és Emma egy szuper blogot hoztak össze, olvashattok náluk DIY és lakberendezési tippeket, recepteket, utazási beszámolókat, mindenféle szépségápolással és divattal kapcsolatos posztokat és egyébként meg nagyon cukik és mindig magukat adják. Az övék voltak az első blog, amit megszerettem.


Elsie & Emma put together a great blog, where you can find tons of DIYs, home decor ideas, recipes, travel guides and all sorts of posts about fashion and beauty care. They are two cute sisters, who are always true to themselves and by the way, this was the first blog I started to read regularly.

 

Design Love Fest

Tematikájában hasonlít az előzőhöz, de sokkal inkább a design és a stílus jegyében. Ez nem is meglepő, hiszen a blog írója, Bri art directorként dolgozik. Tök jó háttérképeket és fotókat szokott posztolni és minden nagyon csajos a blogon.


Similar topics like on the previous blog, but with more desing and style focused contents. This is not at all surprising, as the writer of the blog, Bri is an art director. She shares perfect desktop wallpapers, inspiring pictures and very girly stuffs.

 

Miss Moss

A blog írója Diana, grafikus dizájner és szerintem egyben Google zseni is, ugyanis fogalmam sincs honnan szerez tudomást ennyiféle dologról. Nagyon-nagyon szeretem ezt a blogot, mert rengeteg fiatal, feltörekvő dizájnerről, festőről, divattervezőről olvashatok és még ezer féle érdekességről. Arról nem is beszélve, hogy Diana Fokvárosban él és szerintem lenyűgöző a táj, a város hangulata, meg úgy egyáltalán az egész élete.


The writer of this blog, Diana is a graphic designer and seems to be a search guru, because I have no idea how can she find and write about so many different and interesting things. I’m a big reader of this blog, becasue I can learn about young, ambitious designers, painters and fashion designers. Not to mention that Diana lives in Cape Town and she often shows incredible pictures of the town and the surrounding landscape, which is pretty beautiful.

 

My Domaine

A My Domaine abban különbözik az előzőektől, hogy nem személyes blogként indult, hanem teljesen professzionális módon, egy egész team dolgozott a kezdetektől rajta. Emiatt ugyan nem igazán van személyes jellege, de cserébe jól megtervezett és sűrűn posztolt tartalommal szolgál minden nap. Lehet belőle szemezgetni mindenkinek.


This blog is a bit different from the others, as it is not a personal blog, mainly managed by one or two people, but a very professional site maintained by a whole team. Due to this, it does not have a specific personal voice, it is more like a well-structured, weell-planned and frequently updated source of nice posts. Everyone can find something interesting on it every day.

 

Bluebird

A blogot James írja, stratégiai marketinggel foglalkozik, négy gyereke van, imádni való az élete és egyébként ő leszek ha nagy leszek… Viccen kívül, leszámítva a négy gyereket, az lehet picit sok lenne nekem. Kiegyensúlyozott, egészséges, a munkája és a hobbija is szuper és mindezt megossza velünk. Nem csak az életébe leshetünk bele csodás fotókon keresztül, hanem utazásai, étkezési, lakberendezési és életvitelbeli tippekkel is szolgál, plusz mindenféle érdekességgel.


James works in the field of strategic marketing, which – to startd with – seems pretty awsome for me. Furthermore, she has four children, a lovely life and I intent to be like her in the future. :D She seems so balanced, healthy and her job and hobbies are just too nice to believe in. The best is that we can be part of this happy atmosphere through her photos, travel reports, recipes, home decor ideas and lifestyle tipps.

Advertisements
This entry was posted in Mai kedvencek and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s