4 szuper Instagram account

Hogy jobban induljon a hétfő, hoztam nektek néhány egészen szemet gyönyörködtető Instagram accountot.To have a better start for the week, I collected some eye candy for you: some of my favourite Instagram accounts.

/tuulavintage/

Jessica Steinnel bizonyára sokan cserélnének, legalábbis a képeit nézegetve. A mai válogatásomból az ő képei a legszínesebbek, remélem a hétfőtöket is azzá teszik.


I’m sure many of you would switch places with Jessica Steinnel, at least I do as I look through her colourful travel pictures. I hope it makes your Monday a bit lively for you.

/kaity_modern/

Kaitlyn Ham, ausztrál blogger letisztult képein minden a helyén van. Egyszerű színek, üresen hagyott felületek és stílusos elrendezés.


Kaitlyn Ham’s sleek pictures are just perfect in detail. Simple colours, big blank spaces and stylish compositions.

 

 

/beeldsteil/

Szeretem az északi népek ízlését és stílusát. Talán ezért is tetszenek nekem a holland fotós, Wendy van Woudenberg által alapított ügynökség munkái.


I love northern style. Period. :) Maybe that’s why I love the pictures of this Dutch agency, founded by Wendy van Woudenberg.

 

/up.to.style/

Végül egy olyan magyar blogot mutatok nektek, akinek célja a letisztult stílus terjesztése Magyarországon. Ez a letisztultság jól látható a képeiken is, szinte már skandináv jellegűek, ezért első ránézésre nem is vettem észre, hogy magyarokról van szó.


Finally, I brought to you a Hungarian blog, which is dedicated to spread the sleek style in Hungary. This is pretty visible on thir pictures, it is very Scandinavian-like, so at first glance I did not even realised they are a Hungarian team.

 

Ja és ne felejtsétek el megnézni az én accountomat is!


And of course don’t forget to check my account. ;)

Advertisements
This entry was posted in Mai kedvencek and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s